Wat is Transmissiemeditatie ? - Transmission Belgium

Ga naar de inhoud

Wat is Transmissiemeditatie ?

Nederlands


Sinds de bekendmaking van de Christus in 1945 ("The externalisation of the Hierarchy" (Het naar buiten treden van de Geestelijke Hiërarchie, Alice Bailey, Lucis Trust, 1948) dat hij op het vroegst mogelijke tijdstip zou terug keren, staat er, als nooit tevoren, een enorme voorraad energie ter beschikking van de Meesters van Wijsheid. Toen hij deze beslissing nam, werd hij een kanaal voor enorme kosmische en geestelijke krachten van buiten ons zonnestelsel. Deze moeten 'verlaagd' worden, anders ketsen zij eenvoudig af op het merendeel van de mensheid. Door het werk van transmissiemeditatie groepen worden deze krachten getransformeerd en gemakkelijk beschikbaar en toegankelijk.

In een transmissiegroep, bestaande uit minimaal 3 deelnemers, is elke deelnemer een instrument, terwijl de energie met behulp van de Meesters door de chakra's gezonden wordt. Elke deelnemer fungeert als een positief, evenwichtig, mentaal kanaal, waar de energie op een hoogst wetenschappelijke manier doorheen gestuurd wordt. De energieën worden door de Meesters geleid naar die plaatsen waar ze het nuttigst en het noodzakelijkst zijn op aarde.

Energieën

De energieën die getransformeerd moeten worden komen ter beschikking aan de transmissiegroep door het opzeggen van de Grote Aanroep. Dit gebed is een uitzonderlijk krachtig werktuig, waarmee de energieën van Maitreya en de Meesters naar wens kunnen worden aangeroepen. De Christus zelf heeft de Grote Aanroep in juni 1945 voor het eerst gebruikt toen hij zijn broeders, de Meesters van Wijsheid, aankondigde dat hij bereid was om op het vroegst mogelijk moment naar de wereld terug te keren. De Grote Aanroep werd door de Meesters vertaald en aan de wereld vrijgegeven door de Tibetaanse Meester Djwhal Khoel via Alice Bailey.

Transmissie meditatie is een samenvoeging van twee yoga's: karma-yoga, de yoga van dienstbaarheid, en laya-yoga, de yoga van energieën. Het is onmogelijk om dit werk te doen zonder te ontdekken dat het al ons andere werk bevordert. De meeste mensen ontdekken na een maand of zes in een transmissiegroep te hebben gewerkt, dat ze op een subtiele maar zeer besliste wijze innerlijk, psychologisch veranderd zijn. Het is onmogelijk om deze grote geestelijke krachten te transmitten zonder tegelijkertijd zelf te worden veranderd.

Een enorm netwerk van licht wordt door de Christus op het Zielegebied gevormd en dat wordt steeds groter. Iedere transmissiegroep wordt met dit netwerk verbonden en een geweldige geestelijke kracht straalt hiervan uit over de hele wereld.

Voor meer informatie:
http://www.sharenl.org


Inleiding over 'Transmissiemeditatie'

U vindt nog meer informatie en een inleidingsvideo over transmissiemeditatie op de website van Share Nederland (zie verder)

Het geeft een kort overzicht over wat transmissiemeditatie is en waarvoor het bedoeld is, namelijk dienstbaarheid aan de mensheid in het plan van transformatie waar we met zijn allen voorstaan.

Uiteraard is deze informatie zeer onvolledig.
Voor meer informatie verwijzen we graag naar het boek van Benjamin Creme of lezingen die hierover worden gegeven in België (zie agenda)


Indien u in België graag meer informatie hierover wilt te weten komen of zelf een transmissiegroep wilt beginnen, dan kan dat ook via een kleine lezing in uw regio, uw centrum en zelfs voor enkele mensen bij u thuis.
Wij verplaatsen ons graag en vragen hiervoor geen betaling, hoogstens een vrije bijdrage in de kosten als er een zaal moet gehuurd worden.


Door Corona is dit natuurlijk onmogelijk. De techniek laat ons vandaag toe om via zoom en video's de nodige informatie te geven. We organiseren hiervoor webinars.

Gelieve hiervoor contact op te nemen met Transmissions asbl: 071/39.49.39
of transmissions@skynet.be


Meer uitleg en een video-inleiding van ongeveer 25min vindt u op de website van Share Nederland


Terug naar de inhoud